Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.

Borsos tokány

Hozzávalók: 80 dkg marhapacsni , 10 dkg mangalica zsír,2 fej vöröshagyma, 1 ek.paradicsom püré, 2gerezd fokhagyma, só,őrölt fekete bors,durvára őrölt színes bors,majoránna

Elkészítés: A húst a rostjára merőlegesen,1,5 cm széles és 5-6 cm hosszú csíkokra vágjuk. A zsírt felhevítjük és a szálára vágott hagymát megdinszteljük, ekkor rakjuk bele a zúzott fokhagymát és a kétféle borsot (mindegyikből 1-1 kávéskanál),és a majorannát. Most rátesszük a húst,jól átforgatjuk. Kevés vizet  adunk hozzá, sózzuk és fedő alatt lassú tűzön pároljuk, ha a vizet elfőtte pótoljuk. Végül hozzá keverjük a pürét és azzal is átforraljuk.

    





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 107
Tegnapi: 42
Heti: 184
Havi: 1 646
Össz.: 445 663

Látogatottság növelés
Oldal: Borsos tokány
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »