Kaviárral töltött tojás
Hozzávalók: ( 8 személyre) 8 db tojás,2 ek.kaviár, 1 ek. mustár, 2 ek. tejföl, só,őrölt bors, 1 csokor snidling.
A mártáshoz: 2 dl tartármártás, 2 db csemege uborka, 1kk.. citromlé, 1 csokor snidling,
Elkészítés: A tojásokat keményre főzzük, hideg vízben lehűtjük, majd héjától megtisztítjuk és kettévágjuk. A sárgájukat kiemeljük, villával összetörjük, a mustárral és a tejföllel simára keverjük. Hozzáadunk egy evőkanálnyi kaviárt, egy csokornyi fölaprított snidlinget, sóval, borssal ízesítjük. A kaviáros tölteléket a fél tojásfehérjébe halmozzuk és a maradék kaviárral, megszórjuk. A csemegeuborkákat apró kockákra vágjuk, majd a tartármártással, citromlével és a fölaprított snidlinggel , összekeverjük és egy lapos tálba, öntjük. Ráhelyezzük a megtöltött kaviáros tojásokat, és behűtve kínáljuk.
haziallat.hu
nosalty.hu