Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.

Kaviárral töltött tojás

Hozzávalók: ( 8 személyre) 8 db tojás,2 ek.kaviár, 1 ek. mustár, 2 ek. tejföl, só,őrölt bors, 1 csokor snidling.

A mártáshoz: 2 dl tartármártás, 2 db csemege uborka, 1kk.. citromlé, 1 csokor snidling,

Elkészítés: A tojásokat keményre főzzük, hideg vízben lehűtjük, majd héjától megtisztítjuk és kettévágjuk. A sárgájukat kiemel­jük, villával összetörjük, a mustárral és a tejföllel simára ke­verjük. Hozzáadunk egy evőkanálnyi kaviárt, egy csokornyi fölaprított snidlinget, sóval, borssal ízesítjük. A kaviáros tölteléket a fél tojásfehérjébe halmozzuk és a maradék kaviárral, megszórjuk. A csemegeuborkákat apró kockákra vágjuk, majd a tar­tármártással, citromlével és a fölaprított snidlinggel , összekeverjük és egy lapos tálba, öntjük. Ráhe­lyezzük a megtöltött kaviáros tojásokat, és behűtve kínáljuk.

fott-tojas.jpg

haziallat.hu

kaviar.jpg

nosalty.hu




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 93
Tegnapi: 42
Heti: 170
Havi: 1 632
Össz.: 445 649

Látogatottság növelés
Oldal: Kaviárral töltött tojás
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »