Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.

Rántott borjúláb

Hozzávalók:  személyenként 1 db borjúláb,  2-2 sárga illetve fehérrépa ételízesítő,só, liszt, 2 tojás, zsemlemorzsa. (Zsír vagy olaj amelyben kisütjük). E célra csak tisztított borjúlábat vásároljunk.

Elkészítés:

A megtisztított borjúlábakat hosszában kettévágjuk, sós, zöldséges vízben , jó puhára megfõzzük, majd 1 darabban levesszük a csontjáról. Ha kihûlt, egy kis sóval meghintjük s lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába mártjuk, aztán 2 ujjnyi forró zsírban világosbarnaára sütjük. Tartár-mártással és idénysalátával adjuk asztalra.

 

 






Weblap látogatottság számláló:

Mai: 160
Tegnapi: 42
Heti: 237
Havi: 1 699
Össz.: 445 716

Látogatottság növelés
Oldal: Rántott borjúláb
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »