Gazdag máj
Hozzávalók: 4 szeletborjúmáj, 1 kis fej hagyma,30 dkg velő,4 egész tojás,só,bors,olaj,a díszítéshez 4 szem egész bors, piros paprika.
Elkészítés: A hagymát egész apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük, hozzátesszük a velőt, sózzuk,borsozzuk,és megpároljuk,majd félre húzzuk. A megtisztított májszeleteket megborsozzuk,és kevés olajon mindkét oldalán hirtelen megsütjük,és egy kisebb tepsibe lerakjuk,és aláöntjük az olajat amiben sült. Most a velőből minden máj szeletre halmokat rakunk, és a közepébe olyan mélyedést képezünk, amibe elfér egy tojás. Mikor minden máj közepében benne van a tojás, sütőbe tesszük és addig sütjük amíg a tojások megmerevednek.
Tálaláskor a tojások közepébe 1 szem fekete borsot teszünk és enyhén meghintjük piros paprikával.