Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.

St.Galleni csirkemáj       

Hozzávalók: 80 dkg csirkemáj, 1 csomag bacon,majoránna,színes bors, olaj a sütéshez

Elkészítés: A májakat megtisztítjuk, borssal,majorannával megszórjuk,és kevés olajon megsütjük. (sózni nem szabad) A megsült májakat baconba betekerjük , megtűzzük fogpiszkálóval,és egy alacsony falu tepsibe sorba lerakjuk. Közepes lángon sütőben megsütjük,akkor jó mikor a szalonna megsült. Ha szükséges a tányéron sózzuk, burgonyapüré illik hozzá.

 






Weblap látogatottság számláló:

Mai: 159
Tegnapi: 52
Heti: 211
Havi: 1 869
Össz.: 431 482

Látogatottság növelés
Oldal: St.Galleni csirkemáj
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »