Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.

Vese-velő

Hozzávalók  (4 személyre): 40 dkg sertés vese, 30 dkg sertés velő, 2 kisebb fej hagyma, zsír (vagy olaj), só, színes bors, piros paprika, majoranna , (esetleg 6 db tojás)
Elkészítés: A sertés vese előkészítése nagy figyelmet igényel. Először a veséket hosszában kettévágjuk, a „húgyvezetékeket” ügyesen kivágjuk, majd leforrázzuk,és vékony csíkokra vágjuk. A velőt lehártyázzuk és megtisztítjuk az esetleges csont szilánkoktól, és egy szélesebb késsel összevágjuk (mint a petrezselymet).

Zsírban megpirítjuk az apróra vágott hagymát,majd rátesszük a vesét, kicsit pirítjuk, most jön hozzá a velő ,ezzel is pirítjuk egy kissé,majd jöhet a fűszerezés. Végül tojást is üthetünk rá.


 

 





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 44
Heti: 231
Havi: 1 518
Össz.: 431 131

Látogatottság növelés
Oldal: Vese- velő
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »