Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.

Gombával töltött palacsinta

Hozzávalók: 4 palacsinta/fő,30 dkg gomba,1 fej hagyma, színes bors,1 ek pirospaprika,1 kk. ételízesítő, só, 2dl tejföl,KB 1dl olaj,1 ek liszt

Elkészítés: A hagymát megtisztítjuk ,apró kockára vágjuk,majd az olajon megdinszteljük. Félrehúzzuk borsozzuk és rátesszük a paprikát ,sózzuk majd a megtisztított szeletekre vágott gombát,és fedő alatt puhára pároljuk. Előtte ételízesítővel gazdagítjuk. Ha nincs elég leve vízzel pótoljuk. Óvatosan kiszedjük a gombákat egy kanállal, és pépesre aprítjuk. A visszamaradt pörkölt alapba beletesszük a tejfölben elkevert lisztet és ha hagymadarabok,vagy csomók vannak benne, turmixoljuk.  Ebből az öntetből teszünk egy –két kanállal a gombapépünkre hogy ne legyen száraz és kenni lehessen. A gombával betöltjük a palacsintákat és bőven meglocsoljuk az öntettel. Tejföllel ,petrezselyemmel  díszíthetjük.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 24
Tegnapi: 54
Heti: 363
Havi: 2 021
Össz.: 431 634

Látogatottság növelés
Oldal: Gombás palacsinta
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »