Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.


Pikáns fűszeres marhahús

Hozzávalók: 80 dkg marfa felsál szelet,4 fej vöröshagyma,1ek.pirospaprika,1ek.mustár,1ek. paradicsompüré,3-4 babérlevél, 1 kk.színes bors,só,kb. 1dl olaj

Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk és az olajon megdinszteljük, rászórjuk a pirospaprikát,majd elkeverve rögtön felengedjük kevés vízzel, beletesszük a húsokat, a fűszereket,és annyi vízzel engedjük fel,hogy éppen ellepje. Addig főzzük közepesen erős tűzön amíg a hús meg nem puhul, és a hagyma szét nem esik. A főzési idő a hústól függően akár 3-4 óra is lehet.

Apró burgonya gombócokkal (lásd. köretek) tálaljuk.

kep_228.jpg

A recept az anyósomtól származik és az egyébként a „válogatás” nagymestereként számon tartott Máté fiam kedvenc étele.

Ez az étel az amit akár három napon keresztül képes ebédre elfogyasztani.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 82
Tegnapi: 42
Heti: 159
Havi: 1 621
Össz.: 445 638

Látogatottság növelés
Oldal: Pikáns fűszeres marhahús
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »