Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.

Zöldborsós sertés szelet     

Hozzávalók: 8 szelet sertés borda, 30 dkg zöldborsó,5 dkg vaj, liszt, olaj, 1 csomó zöldpetrezselyem, 1 dl tejszín, só

Elkészítés: A húsokat besózzuk, lisztben megforgatjuk és kevés olajon mindkét felét megsütjük. A vajon kicsit átforgatjuk a zöldborsót,majd felengedjük kevés vízzel. A húsokat beletesszük a borsóba, ha kell még egy kis vizet öntünk alá,hogy a húst valamennyire ellepje. Fedő alatt puhára pároljuk,közben az apróra vágott petrezselymet és a tejszínt összekeverjük és a ragura öntjük. 4-5 percig kiforraljuk ,és párolt rizzsel tálaljuk.







Weblap látogatottság számláló:

Mai: 36
Tegnapi: 49
Heti: 174
Havi: 1 879
Össz.: 429 310

Látogatottság növelés
Oldal: Zöldborsós sertés szelet
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »