Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.

Zöldborsó leves

Hozzávalók:0,5 kg borsó,3-3 sárga ill.fehér répa,só, kevés cukor, olaj,liszt,pirospaprika, 1csomag zöldpetrezselyem,1 szál zeller zöldje 1 teáskanál ételízesítő

Elkészítés: A  megtisztított és karikára vágott zöldségeket ,a zeller zöldjét feltesszük főni, kb. fél óra múltán,ha csak nem zsenge zöldségekről van szó (akkor mindent egyszerre teszünk fel) hozzáadjuk a kifejtett zöldborsót (vagy mirelit borsót) . Sózzuk,kevés cukorral ízesítjük, és belerakjuk az ételízesítőt. Vékony rántást készítünk az olajból , lisztből és a paprikából. Mikor kész berántjuk és zöldpetrezselyemmel melyet finomra vágtunk meghintjük.

zoldborso_leves.jpg





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 70
Tegnapi: 42
Heti: 147
Havi: 1 609
Össz.: 445 626

Látogatottság növelés
Oldal: Zöldborsó leves
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »