Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.



Bevezetés.

Amint már a címlapon is jeleztem a legjobb az szerintem a legjobbat jelent, különösebb következtetéseket felesleges lenne ebből levonni,ez egy szubjektív összeállítás. Az egyes kategóriák összeállításánál előfordulhatnak látszólag nem odaillő elemek pl. a „Gulyásleves” mint a nevéből is látszik leves ugyan,de nálam a marhahúsból  készült ételek között szerepel,mert ugye ebből a húsfajtából a legjobb(szerintem). Azt is a szememre lehet vetni, hogy nagyon sok meghatározó étel kimaradt az összeállításból, de valahol meg kellet azt a bizonyos vonalat húzni, mert a végén eluralkodott volna a káosz.

Az első könyvből,amely még kézzel íródott, ajándékként kapott pár családtag, és barát is, ezért különösen jól esett, amikor Titi (Thomaszovics Tivadar) barátom azt mondta,hogy egyik gyermeke (hála Istennek három is van) a következő kérdést tette fel: ” hol van az egyetlen értelmes szakácskönyv?”.  

Tóth Karcsi barátom felesége, Évike is azt mondta egyszer,hogy ebből a könyvből főz a család fele. Mivel elég népes családról van szó, ez azért hízelgő rám nézve.

Került a könyvből egy példány Kanadába is, apám egyetlen élő testvéréhez Szalay Feri bátyámhoz is, bár ettől még nem lett világhírű.

Jó főzést,kellemes perceket !

 

                                                                                --------------------------------------

 

 

 





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 72
Tegnapi: 161
Heti: 285
Havi: 1 943
Össz.: 431 556

Látogatottság növelés
Oldal: Bevezetés
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »