Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.

Sertésborda hentes módra

Hozzávalók:8 szelet sertés karaj, 10 dkg szalonna, 10 dkg sonka,4 nagyobb ecetes uborka, 1 kis fej hagyma, só, bors,kevés liszt, olaj a hús sütéséhez.

Elkészítés: Első fázisban elkészítjük a ragut. A szalonnát csíkokra vágjuk és zsírját kiolvasszuk,majd kiemeljük és félre rakjuk. A hagymát egészen apróra vágjuk és a szalonna zsírjában megdinszteljük,majd hozzátesszük a szintén csíkokra vágott sonkát és az uborkát. Egy kevés lisztet hintünk rá ,pár percig pirítjuk, ha szükséges fél deci húslét adunk hozzá, majd vissza helyezzük bele a szalonnát.

A húsokat kiverjük,sózzuk,borsozzuk és lisztbe mártva mindkét oldalát hirtelen pirosra sütjük. Tálalásnál mindegyik hús szeletre  halmozunk egy keveset  a melegen tartott raguból és sült burgonyával,vagy rizzsel adjuk asztalra.






Weblap látogatottság számláló:

Mai: 66
Tegnapi: 42
Heti: 143
Havi: 1 605
Össz.: 445 622

Látogatottság növelés
Oldal: Sertésborda hentes módra
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »