Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.

Juhtúróval töltött körte

Hozzávalók:( 4 )2 szép nagy körte, 20 dkg juhtúró, 1ek. tejföl, 1 csomag mélyhűtött erdei gyümölcs, 2dkg vaj, fél citrom, 1 ek cukor, 1dl vörösbor

Elkészítés: Vajon karamellizálunk  1 ek cukrot,majd hozzáadjuk az erdei gyümölcsöket,átkeverjük,majd ráöntjük a bort ,és addig pároljuk, hogy a gyümölcsök ne essenek szét. Félre rakjuk kihűtjük.

A körtéket meghámozzuk, majd a hámozott részt a fél citrommal bekenjük,hogy ne barnuljon, de ha gyorsan dolgozunk erre nincs szükség. A körték magházát kivájjuk és a tejföllel elkevert juhtúrót az üregekbe töltjük.

Kis tányérra helyezzük sík részével lefelé, majd a hideg mártással a tányért megdíszítjük.

pear.jpg

vitaminsziget.com

juhturo1.jpg

haspók blog

bogyf3s20gyfcmf6lcsf6k.jpg

ecet-es-olaj.freeblog.hu

Édesanyám 80. születésnapjára készítettem ezt az előételt.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 80
Tegnapi: 42
Heti: 157
Havi: 1 619
Össz.: 445 636

Látogatottság növelés
Oldal: Juhtúróval töltött körte
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »