Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.


Legjobb teflon bevonatú serpenyőben sütni mert nem kap oda.Mindkét oldalát világos barnára sütjük.

kep_008.jpg

kep_01210.jpg

Akár hidegen is fogyasztható,puha kenyérrel savanyúsággal.

A vagdaltnak van egy olyan változata is mikor tepsiben egyben sütjük meg a közepében főtt tojásokkal.(Stefánia vagdalt)

kep_011.jpg

Burgonya körettel önálló fogásként is tálalhatjuk,de a főzelékek elmaradhatatlan feltétjeként is kiváló.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 137
Tegnapi: 42
Heti: 214
Havi: 1 676
Össz.: 445 693

Látogatottság növelés
Oldal: Sertés vagdalt II.
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »