Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.

Lazac sajtmártással

Hozzávalók: 4 db lazacfilé,10dkg vaj, 1kk.színes bors, 1 kk. rózsa bors, só, 15 dkg márványsajt, 1 dl tejszín,

Elkészítés: A mártást készítjük el először. A vaj felét kiolvasztjuk ,  a rózsaborsot és a másik fajta bors felét ( a másik felére a halszeleteknél lesz szükség), kicsit pirítjuk,majd ráreszeljük a sajtot,végül hozzáöntjük a tejszínt. Jól kiforraljuk,  és kész.

A lazacokat sózzuk, borsozzuk és vajban először a bőrös felével, mind két oldalát hirtelen kisütjük. Nem szabad túlsütni,mert a minőség rovására megy.

lazac.jpg

delforg.hu

Ezt az ételt elkészítettem Édesanyám 80. születésnapjára.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 40
Heti: 81
Havi: 421
Össz.: 432 364

Látogatottság növelés
Oldal: Lazac sajtmártással
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »