Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.

Sonka tekercs

Hozzávalók:

20 dkg gépsonka

20dkg Mascarpone sajt

1 kis üveg ecetes torma

kb 30 dkg francia saláta  (a kaszinó tojáshoz és a sonka tekercshez elég  az elkészített francia saláta)

Elkészítés:

A mascarpone  sajtot összekeverjük az ecetes tormával ,nem ártana bele egy egész kicsi friss reszelt torma!!!!!!!!!!

Esetleg pici sót,ha sótlan tehetünk bele.

A sonkát kiterítjük egyik hosszanti oldalába kanállal betöltjük a krémet és feltekerjük majd szépen sorban a saláta ágyra helyezzük. A végeit habzsákkal megdíszítjük.

Ha igazán szépen akarjuk készíteni  akkor zselatint feloldunk forró vízben (a használati utasítás szerint) és vékony ecsettel bekenjük a sonkát . Ezt meg lehet csinálni a kaszinó tojásnál is.

kep_320.jpg





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 88
Tegnapi: 42
Heti: 165
Havi: 1 627
Össz.: 445 644

Látogatottság növelés
Oldal: Sonkatekercs
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »