Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.

Tejfölös csirkemáj pörkölt

Hozzávalók: 60 dkg csirkemáj, 2 fej vöröshagyma, 1 kk. színes bors,só, 3kk. őrölt pirospaprika,1 paradicsom,1 zöldpaprika, 3ek olaj, 1,5 dl tejföl

Elkészítés: A  hagymát apró kockákra vágjuk és az olajon megdinszteljük. Ha kész borsozzuk, belerakjuk a kockára vágott paprikát és paradicsomot, sózzuk,meghintjük a pirospaprikával,majd felöntjük vízzel. Ezt a pörkölt alapot addig főzzük,míg a hagyma szét nem fő. Ekkor belehelyezzük a májakat és készre pároljuk a végén tejföllel dúsítjuk.

Galuska ,esetleg készen kapható tészta (kagyló, szarvacska stb.) illik hozzá.







Weblap látogatottság számláló:

Mai: 143
Tegnapi: 42
Heti: 220
Havi: 1 682
Össz.: 445 699

Látogatottság növelés
Oldal: Tejfölös csirkemáj pörkölt
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »