Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.

Sajt tál

Hozzávalók: Legalább 4-5 féle különböző sajt, dióbél, alma, szőlő,pirított tökmag, ásványvíz

Elkészítés: Sok dolgunk ezen előétel elkészítésénél nem lesz,inkább a pénztárca vastagsága és a kreativitás a meghatározó tényezők. A különféle sajtokat felszeleteljük és egy tányérra helyezzük. Lehet benne camambert,  márványsajt, ementáli, és kecskesajt stb.

Egészséges diókat feltörünk és a dióbelet a sajtok mellé rakjuk., Szép piros almák magházát kivájjuk , majd cikkekre vágjuk és ezt is mellé tesszük.Nagy szemű szőlőt megmosunk és azt is a sajtok mellé tálaljuk. A tökmagot vagy házilag pirítjuk, vagy készen már megpörkölve adjuk a sajtokhoz.

Ásványvizet kínálunk hozzá.

kepek_sajt-franciao-utazas_1238056449.jpg

alma.jpeg

dio.jpg


tokmag.jpg

szolo.jpg




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 173
Tegnapi: 42
Heti: 250
Havi: 1 712
Össz.: 445 729

Látogatottság növelés
Oldal: Sajt tál
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »