Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.

Gombaleves

Hozzávalók: 30 dkg gomba,1 kis fej hagyma,1/2 marék csipetke,só,liszt,olaj,pirospaprika,  ételízesítő, 1 csomag zöldpetrezselyem

Elkészítés: Kb.1,5 l vízben melybe ételízesítőt rakunk megfőzzük a csipetkét , és kihűtjük. A gombát megtisztítjuk,mossuk és szeletekre vágjuk. A hagymát egészen apró kockára vágjuk és kevés olajban megfonnyasztjuk majd hozzáadjuk a gombát ,sózzuk ,borsozzuk és fedő alatt pároljuk. Mikor megpárolódott lisztet hintünk rá kicsit pirítjuk és jöhet  a pirospaprika majd azonnal felöntjük a kihűlt lével .Megkeverjük ,hogy ha az aljára odakapott  feljöjjön a liszt. Készre főzzük végül apróra vágott petrezselyemmel meghintjük.

gomba_leves.jpg






Weblap látogatottság számláló:

Mai: 106
Tegnapi: 42
Heti: 183
Havi: 1 645
Össz.: 445 662

Látogatottság növelés
Oldal: Gombaleves
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »