Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.

Magyaros sertés tarja

Hozzávalók: 4 db sertés tarja, 4 zöldpaprika,2 paradicsom,1 fej vöröshagyma,só,színes bors,olaj,liszt

Elkészítés: A hagymát kivételesen (mert a lecsónál nem) kockára vágjuk és olajon megdinszteljük. Hozzátesszük a cikkekre vágott paradicsomot és a karikára vágott paprikát. Egyfajta lecsót készítünk ez lesz az étel alapja. A tarjákat kicsit kiverjük ,sózzuk,borsozzuk,mindkét oldalát lisztbe forgatva elősütjük. Most a húsokat beletesszük a lecsó alapba,úgy hogy ellepje ,a sütésnél visszamaradt zsíradékot is ráöntjük. Ha kevés lenne a lé egy nagyon kevés vizet öntünk alá. Sózzuk és fedő alatt puhára pároljuk. Rizzsel a legjobb.


magyaros.jpg




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 67
Tegnapi: 42
Heti: 144
Havi: 1 606
Össz.: 445 623

Látogatottság növelés
Oldal: Magyaros sertés tarja
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »