Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.

Szárnyas aprólék leves

Hozzávalók: 1 kg szárnyas aprólék ,ez esetben csirke,3-3 db sárga és fehérrépa, 2 ek liszt,3dkg vaj, színes bors, piros paprika, só, ételízesítő

Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk ,karikára vágjuk. Egy lábasban felolvasztjuk a vajat,rádobjuk a zöldségeket és fedő alatt kb.10-15 percig pároljuk. Következő műveletként borsozzuk ,majd meghintjük liszttel. Néhány perces pirítás után (állandó kevergetés mellett,nehogy leégjen) rászórjuk a paprikát és felengedjük vízzel. A máj kivételével belerakjuk az aprólékot,szórunk rá ételízesítőt és lassú tűzön készre főzzük, mielőtt a bentlévők megpuhultak hozzátesszük a májat.

kep_219.jpg

Levesbetétként vajas galuskát szaggatunk a levesünkbe.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 142
Tegnapi: 42
Heti: 219
Havi: 1 681
Össz.: 445 698

Látogatottság növelés
Oldal: Szárnyas aprólék leves
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »