Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.

Sajt tekercs

Hozzávalók:

2 csomag lapka sajt  lehetőleg snidling ízesítésű

1 doboz snidling izesítésű krémsajt

10 dkg márványsajt (kék sajt)

pici tejföl ha túl kemény

Elkészítés :

Egy tálba belerakjuk a krémsajtot ha maradt a mascarpone-ből az is mehet bele,majd belereszeljük a márványsajtot ,és jól kikeverjük. H a nem elég krémes tejfölt adunk hozzá.

A  lapkasajtot kiterítjük és egyik végébe kanállal beleadagoljuk a krémet és óvatosan,nehogy eltörjön feltekerjük. Lágyabb lapkasajtot kell  választani mert ha túl merev eltörik. A végét itt is habzsákkal diszítjük.

Lehet más izesítésű krémsajt is de a lapkasajttal egyező,vagy  ahhoz ízben harmonikus legyen.

kep_319.jpg




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 76
Tegnapi: 42
Heti: 153
Havi: 1 615
Össz.: 445 632

Látogatottság növelés
Oldal: Sajt tekercs
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »