Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.

Főtt füstölt csülök

            Hozzávalók: 1 db kb. 1 kg súlyú füstölt csülök, személyenként 2 db tojás,torma,cukor,só,ecet, mustár

           Elkészítés: A  csülökről levágjuk a madzagot, és alaposan megmossuk. Egy nagyobb edénybe helyezzük, feltöltjük hideg vízzel,hogy teljesen ellepje. Lassú tűzön addig főzzük,míg a benne lévő lábszárcsontok erőltetés nélkül ki nem jönnek.

Most hideg vízben feltesszük főni az előzőleg jól megmosott tojásokat,a főzővizet sózzuk.

A tormát megtisztítjuk és négyszögletes reszelőn lereszeljük.

torma.jpg

Vízből,ecetből, sóból és cukorból (ízlés szerint) levet készítünk,és a tormára öntjük ,és összekeverjük.

csulok.jpg


fott_fustolt_csulok.jpg

csulokestojas.jpg

kep_039.jpg



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 28
Tegnapi: 44
Heti: 248
Havi: 1 535
Össz.: 431 148

Látogatottság növelés
Oldal: Főtt füstölt csülök
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »