Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.

Libamájjal töltött rántott gomba

Hozzávalók: fejenként 4-5 közepes nagyságú gomba,2 tojás .liszt,zsemlemorzsa ,2dlolaj, 30 dkg libamáj

Elkészítés: A gombákat megtisztítjuk ,szárait kitörjük, megmossuk és a kalapjukba libamájat töltünk,majd a szokásos módon panírozzuk és olajban kisütjük.







Weblap látogatottság számláló:

Mai: 84
Tegnapi: 63
Heti: 241
Havi: 227
Össz.: 452 196

Látogatottság növelés
Oldal: Libamájjal töltött rántott gomba
Gasztronómia - © 2008 - 2025 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »