Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.

Rántott csirkecomb

A rántott csirke, mint olyan,kellemes emlékeket ébreszt bennem. Gyermekkorom  felejthetetlen vasárnapi étele,főleg vidéken ahol az alapanyag a kertben kapirgált. Az akkori és a ma kapható csirkecombot  felesleges időtöltés lenne összehasonlítani mert nem is lehet.           

Hozzávalók: 2 db csirkecomb/fő, 3 db tojás, liszt,zsemlemorzsa, olaj a sütéshez.

Elkészítés: A csirkecombokat akár ketté is vághatjuk,megmossuk,besózzuk, majd a szokásos módon panírozva, nagyon lassan,hogy jól átsüljön barnára sütjük. Először mindig fedő alatt süssük, a másik oldalához már nem szükséges a fedő.

csirkecombfile.jpg


Készíthetünk rántott csirkecomb filéket is,ehhez csontozzuk ki a felső csirkecombot és úgy rántsuk ki.






Weblap látogatottság számláló:

Mai: 79
Tegnapi: 42
Heti: 156
Havi: 1 618
Össz.: 445 635

Látogatottság növelés
Oldal: Rántott csirkecomb
Gasztronómia - © 2008 - 2024 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »