Gasztronómia

Ételek,ahogy én készítem.

Gombafejek rántva

Hozzávalók: fejenként 4-5 közepes nagyságú gomba,2 tojás .liszt,zsemlemorzsa ,2dlolaj.

Elkészítés: A gombát szárától megtisztítjuk,megmossuk,és lisztbe,tojásba,zsemlemorzsába mártjuk,és forró olajban pirosra sütjük minkét felét.Rizs és tartár illik hozzá.Itt is a tojásba teszünk sót.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 77
Tegnapi: 34
Heti: 712
Havi: 1 740
Össz.: 455 387

Látogatottság növelés
Oldal: Gombafejek rántva
Gasztronómia - © 2008 - 2025 - szalaydenes.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »